Stichting Max Velthuijs menuMenu

Merchandising

Voor meer informatie over merchandising verwijzen we u graag naar:

Rights at Work:

De figuurtjes uit de Kikker-boeken en uit de tv-serie van Kikker & Vriendjes leiden ook daarbuiten een succesvol bestaan. Er zijn veel producten voor kinderen waarop de figuurtjes en illustraties van Kikker zijn terug te vinden, zoals puzzels, spelletjes, poppen, kinderserviezen, fietsaccessoires en nog veel meer.

Het beheer en de exploitatie van deze zogenaamde merchandiserechten wordt verzorgd door Rights at Work bv uit Leiden.
Rights at Work

Kids at Work:

Al meer dan 15 jaar is Kids at Work gespecialiseerd in de verkoop en productie van merchandise gebaseerd op bekende karakters uit kinderboeken. Wat destijds begon met de productie van de eerste katoenen pop van Nijntje is inmiddels uitgegroeid tot dé leverancier van merchandise van bekende karakters als Kikker, Nijntje, Barbapapa, Muis, Elmer en nog veel meer.

De producten van Kids at Work zijn vooral te vinden bij (kinder-)boekwinkels en speelgoedzaken. Daarnaast is Kids at Work producent van poppen en andere merchandise producten voor Nederlandse kinderboekenuitgevers.
Kids at Work

Zonnatura

Zonnatura heeft een uitgebreid assortiment kinderproducten. Ze zijn niet alleen verantwoord, maar ook erg lekker! En zoals je gewend bent van Zonnatura 100% natuurlijk en zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen.
Zonnatura

InterStat

Interstat is gespecialiseerd in de productie, verkoop en distributie van gelicenseerde papier- en schrijfwaren en beheert sterke, beroemde merken als Disney, Hello Kitty, Hoe overleef ik…, Garfield, Fokke & Sukke en South Park. Interstat biedt een brede range back-to-school-artikelen en hebben het grootste aanbod in (scheur)kalenders, uitnodigingen, verjaardagskalenders en ‘social stationery’. Interstat is een onderdeel van Imagegroup Holland.
InterStat

Kikkervriendjes.nl

Ruim 15 jaar verkoopt Kikkervriendjes.nl (onderdeel van KaW bv), producten van Kikker en z'n vriendjes. Zij richten zich op alle Kikkerfans van 0-99 jaar. De collectie bestaat voornamelijk uit pluche poppen van Kikker en z'n vriendjes aangevuld met boeken en andere artikelen. Kikkervriendjes.nl blijft op zoek naar educatieve en eerlijke producten van Kikker en z'n vriendjes en zullen deze toevoegen aan de webshop.
Kikkervriendjes.nl

kikkerkoffer

kikker producten

Contact:

Stichting Max Velthuijs
Mevr. E.W.M. ten Houten
secretaris
p/a P.C. Hooftstraat 167 II
1071 BV Amsterdam
Email: info@maxvelthuijs.org

Voor informatie over Kikker en rechten: rights@leopold.nl

Bestuur:

Dhr. S.P. Bakker
Mevr. A. van Haeringen
Mevr. E.W.M. ten Houten
Mevr. P.J. Keuchenius
Mevr. J.A. Smit

regnet